Skip to main content Skip to footer

Lid van Samenwerkende Kredietunies

Voorzitter wissel

KREDIETUNIE EEMSREGIO

Nieuwe voorzitter Pieter Wiersma

KREDIETUNIE EEMSREGIO

In de ALV van mei 2023 is Fred Bagnay na 9 jaar terug getreden en pakt Pieter Wiersma het stokje over.

Fred Bagnay heeft het negen jaar met veel plezier gedaan, dat lukt ook als alles zo goed gaat. Er zijn inmiddels 24 kredieten verstrekt waarvan 1 helaas failliet is gegaan omdat 1 van de drie kredietverstrekkers de stekker eruit trok. En de jubelkreten van de MKB ondernemer
die hoort dat hij bij Kredietunie Eemsregio wel een financiering kan krijgen en dat er meegedacht wordt en gesprekken aan tafel plaatsvinden, dat kan men zeer waarderen.

En daarnaast is de groep van ondernemers die betrokken willen zijn bij de Kredietunie gegroeid naar 64 leden. Allemaal meetpunten waaraan te zien is dat het concept werkt.

Het is duidelijk dat in onze regio, Loppersum, Appingedam, Eemsmond en Delfzijl zeker behoefte bestaat om een coöperatie als de Kredietunie aanwezig is. Ook zijn het Groeifonds, Unive, SNS en Ondernemershuis partijen die ons werk als vrijwilliger zeer
waarderen.

Pieter Wiersma was betrokken bij de oprichting, en wil na negen jaar het voorzitterschap overnemen en de Kredietunie verder brengen in financieringsland.

Wilt u ook meehelpen om MKB'ers in deze regio te versterken wordt dan ook lid als funder. Of als u een krediet nodig heeft, neem contact op via ons formulier op de site.

Pieter Wiersma,

Wij als bestuur wensen jou heel veel succes!!

Over de auteur

Kredietunie Eemsregio

Kredietunie Eemsregio u.a.is opgericht in april 2014. Het idee achter Kredietunie Eemsregio u.a. is onderlinge kredietverlening, voor en door ondernemers uit het MKB.