Skip to main content Skip to footer

Lid van Samenwerkende Kredietunies

Kredietunie Eemsregio geeft extra impuls

KREDIETUNIE EEMSREGIO

Deze ondernemer verwoordt hoe het is om momenteel in 2021 een krediet te krijgen.

KREDIETUNIE EEMSREGIO

'Nee' is zo ontmoedigend 

De afgelopen maanden heb ik heel vaak 'nee' gehoord. Ik begon vol enthousiasme, want ik was tevreden over mijn cijfers en mijn financiële situatie. Maar al snel kwam ik erachter dat iedere bancaire of financiële instelling waar ik contact mee opnam daar een andere kijk op had. Keer op keer kreeg ik complimenten en de mededeling dat ik twee jaar te vroeg was om mijn wens uit te voeren. Totdat ik contact opnam met Kredietunie Eemsregio. 

 

Allereerst werd er heel snel geschakeld. Geen lange processen, maar zeer duidelijke communicatie. Het voelde te mooi om waar te zijn en bijna onwerkelijk. Want al vrij snel kreeg ik een aanbod op mijn financieringsaanvraag. Daar waar de bancaire instellingen oordeelden dat er kans was op een betalingsachterstand, sprak de Kredietunie Eemsregio het vertrouwen uit door een uitdagend aanbod neer te leggen. Er werd gekeken naar de daadwerkelijk gerealiseerde cijfers, de plannen en de prognoses van de toekomst. 

 

Inmiddels is de deal gemaakt. De Kredietunie Eemsregio is blij weer een regionale ondernemer geholpen te hebben. En ik ben blij dat ik mijn plannen kan voortzetten. Tegelijkertijd word jezelf ook lid van de Kredietunie Eemsregio met een obligatie, om bij te dragen aan andere financieringen.

Over de auteur

Kredietunie Eemsregio

Kredietunie Eemsregio u.a.is opgericht in april 2014. Het idee achter Kredietunie Eemsregio u.a. is onderlinge kredietverlening, voor en door ondernemers uit het MKB.