Skip to main content Skip to footer

Lid van Samenwerkende Kredietunies

6 februari hielden we onze jaarvergadering in het Havencafe te Delfzijl.

Na een korte terugblik op een geslaagd 2023 met mooie activiteiten en het financiële verslag, was het de beurt aan Nicolle Voorzee-Fennema voor een presentatie over de Kredietunie Eemsregio. Een mooi verhaal over ondernemers uit het MKB die elkaar financieel helpen. Regionale ondernemers stellen krediet beschikbaar aan collega ondernemers. Beide zijn hiervoor lid van de Kredietunie. Er is geen bank nodig. Bovendien begeleiden de kredietgevende ondernemers de krediet nemende leden met advies, kennis en ervaring.Zo levert de Kredietunie een positieve bijdrage aan de werkgelegenheid in de regio.

Na een korte pauze konden we luisteren naar het mooie verhaal van Jeannette Blijdorp over het binnenhalen van de schepen voor Delfsail 2024. Ondanks dat er twee grote Sail-evenementen achterelkaar plaatsvinden dit jaar weet Jeannette met haar brede netwerk en 35 jaar ervaring een groot aantal mooie schepen te contracteren. De video laat al vast een aantal zien. "Maar dit is nog niet alles ......."

Zoals gewoonlijk sloten we de avond af met een gezellige borrel.

Over de auteur

Kredietunie Eemsregio

Kredietunie Eemsregio u.a.is opgericht in april 2014. Het idee achter Kredietunie Eemsregio u.a. is onderlinge kredietverlening, voor en door ondernemers uit het MKB.