Skip to main content Skip to footer

Lid van Samenwerkende Kredietunies

Nieuw lid Kredietunie Eemsregio

Ondernemers die een zetje in de rug nodig hebben

Nieuw lid Emile tuinontwerp

Ondernemers ondersteunen die een zetje in de rug nodig hebben

Emile Wiersum, eigenaar van Emile tuinontwerp gevestigd in Holwierde, heeft zich aangesloten als lid bij de kredietunie Eemsregio.

Ik ontwerp tuinen in 3D, voor particulieren, hoveniersbedrijven en diverse architecten. Verder specialist in het aanleggen en onderhoud van tuinen. Met een werkgebied voornamelijk in de drie noordelijke provincies waaronder het gebied Eemsregio.

Ik vind het een goed initiatief en nu ik mijn bedrijf goed heb opgebouwd wil ik graag helpen om andere bedrijven te ondersteunen die een zetje in de rug nodig hebben, vooral in deze tijd van corona.

De resultaten die de kredietunie de afgelopen 7 jaar heeft bereikt sprak mij enorm aan en ook het aantal bedrijven welke dank zij de kredietunie weer een mooi en gezond bedrijf hebben neergezet.

Samen zijn we sterk in deze regio en kunnen we veel voor elkaar betekenen, zowel financieel als het delen van kennis van de aangesloten leden. Mede daarom vind ik het belangrijk om de kredietunie te steunen voor jonge bedrijven maar ook voor bestaande bedrijven die zich verder willen ontwikkelen.

Over de auteur

Kredietunie Eemsregio

Kredietunie Eemsregio u.a.is opgericht in april 2014. Het idee achter Kredietunie Eemsregio u.a. is onderlinge kredietverlening, voor en door ondernemers uit het MKB.