Skip to main content Skip to footer

Lid van Samenwerkende Kredietunies

10 jarig jubileum

10 jarig bestaan Kredietunie Eemsregio.

Ons tweede lustrum gaan wij vieren met onze leden, 64 lokale ondernemers, tijdens de algemene leden vergadering van 11 april. Want wij hebben te vieren dat wij 36 kredieten hebben verstrekt aan lokale ondernemers. Daar hebben de meeste en mooi bedrijf door gekregen en onze regio is er sterker door geworden. Denk aan diversiteit MKB, werkgelegenheid en tegen gaan van krimp. Er zijn leuke succes verhalen te melden over gefinancierde ondernemers. 

Ja wij zijn klein in betekenis op het totale krediet vermogen van deze regio namelijk 1.7 miljoen, maar vergeet niet elk jaar groeit de naamsbekendheid van dit kredietsysteem. Wij stellen de ondernemer die geld verstrekt en vraagt naast elkaar op. Door op een vriendelijke manier geld te lenen en kennis door te geven. Wij kijken en denken mee met ondernemers en geven verbeterpunten. Ons doel is ook om de gefinancierde tot succes te brengen. 

Lijkt u dit nu ook leuk om te helpen uitbouwen sluit u dan aan. U verbeterd uw eigen leefomgeving. En krijgt hier veel voldoening uit. Wij gaan de toekomst met vertrouwen in. 

Over de auteur

Kredietunie Eemsregio

Kredietunie Eemsregio u.a.is opgericht in april 2014. Het idee achter Kredietunie Eemsregio u.a. is onderlinge kredietverlening, voor en door ondernemers uit het MKB.