Skip to main content Skip to footer

Lid van Samenwerkende Kredietunies

Op de avond van 11 april jongstleden vierden wij ons tweede lustrum samen met onze leden. Dit deden wij bij Santanera in Godlinze. Het was een gelegenheid om te vieren dat wij 36 kredieten hebben verstrekt aan lokale ondernemers, waardoor velen prachtige bedrijven hebben kunnen opzetten en onze regio versterkt is. Na een uiterst verzorgd twee  gangen diner werden er inspirerende verhalen verteld door onder andere voormalig tweede kamerlid mevrouw Mulder. Daarnaast konden onze leden gezellig met elkaar praten, hierbij vertelden zij over hun succesverhalen van hun ondernemingen. 

Naast mevrouw Mulder kregen een groep studenten het woord. De Kredietunie Eemsregio heeft studenten gevraagd om hun visie ontremd de naamsbekendheid van de Kredietunie en hoe deze kan worden vergroot. De studenten legden uit wat zij aan het onderzoeken waren en hebben de leden van de Kredietunie gevraagd om hun mening.  

Ondanks dat wij nog klein zijn in het totale krediet vermogen van de regio zien wij onze reputatie gestaag groeien. Wij koesteren een unieke benadering: wij combineren lening met een flinke dosis kennisoverdracht. Onze missie luidt dan als volgt: de gefinancierde tot een succes te brengen. Wij weten dat elke stap die wij zetten, elk advies dat wij delen en elke ondernemer die wij helpen, een waardevolle bijdrage levert aan de groei van onze gemeenschap.

Samen met onze leden kijken wij met enthousiasme vooruit naar de komende 10 jaar. 

Over de auteur

Kredietunie Eemsregio

Kredietunie Eemsregio u.a.is opgericht in april 2014. Het idee achter Kredietunie Eemsregio u.a. is onderlinge kredietverlening, voor en door ondernemers uit het MKB.